Privacy Policy Norsk

WordPress-innleggsprogram


Personvernregler

Effektiv dato: 16. juni 2018

WordPress-postprogram (“oss”, “vi” eller “vår”) driver nettstedet og WordPress-postapplikasjonsapplikasjonen (“Tjenesten”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke Tjenesten, godtar du samlingen og bruken av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernreglene, har vilkårene som brukes i denne personvernpolitikken, de samme betydningen som i våre vilkår og betingelser.
definisjoner

Service

Service betyr nettsiden og WordPress-posteringapp-mobilapplikasjonen som drives av WordPress-innleggsprogrammet

    Personlig informasjon

Personlige data betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra de og andre opplysninger som enten er i besittelse eller sannsynlig kommer i besittelse).

Brukerdata

Bruk Data er data samlet inn automatisk enten generert ved bruk av Tjenesten eller fra selve Tjenestinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidevisning).

Cookies

Informasjonskapsler er små datamaterialer lagret på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).

Informasjonsinnsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.
Typer data samlet
Personlig informasjon

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“Personlige data”). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:

 Informasjonskapsler og bruksdata

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker vår tjeneste eller når du får tilgang til tjenesten ved eller via en mobil enhet (“brukerdata”).

Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til Tjenesten via eller via en mobil enhet, kan disse bruksdataene inneholde informasjon som typen mobil enhet du bruker, den unike IDen til mobilenheten, mobilenhetens IP-adresse, mobiloperativsystemet ditt, typen av mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.


Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
Sikkerhetskaker. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.

Bruk av data

WordPress-innleggsprogram bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

Å gi og vedlikeholde vår tjeneste
Å varsle deg om endringer i vår Service
Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
Å gi kundesupport
Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
For å overvåke bruken av vår Service
Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Norge og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personopplysninger, til Norge og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

WordPress-innleggsprogrammet vil ta alle trinnene som er rimelig nødvendige for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernreglene, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon.
Opplysning av data
Lovlige krav

WordPress-innleggsprogram kan avsløre dine personopplysninger i god tro på at slik handling er nødvendig for å:

Å overholde en lovlig forpliktelse
For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til WordPress-innleggsprogrammet
For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller elektronisk lagringsmetode, er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.
Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service (“Service Providers”), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.
Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.
Barns personvern

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18 år (“barn”).

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.
Endringer i denne personvernreglene

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater “effektiv dato” øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.
Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

Ved e-post: ole.christian@knivedalen.net