Stine Sofies Stiftelsen gikk gay pride -ble endel av regnbuebevegelsen

Stine Sofies Stiftelsen har gått “gay” og fronter nå pride-agendaen. Kristne som har støttet Stine Sofies Stiftelsen bør vite hva slags krefter som forvalter pengene de bidrar med. Som kristne må vi si: Ikke ei krone i støtte til dem som fronter og promoterer Pride og LGBTQ saken. Boikott og gi heller pengene til noen som proklamerer evangeliet og som våger å holde frem sannheten. Stine Sofie var en av jentene som ble voldtatt og myrdet i Baneheia i Kristiansand, og det er tragisk at stiftelsen nå fronter sin logo med organisasjoner og aktivister som groomer barn for å godkjenne en agenda som er i strid med Guds ord.

https://www.sokelys.com/stine-sofies-stiftelsen-gikk-gay-pride-ble-endel-av-regnbuebevegelsen/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.