Radikale islamister i fåreklær


En britisk kinokjede trakk tilbake filmen «The Lady of Heaven» etter massivt trykk fra rasende islamister. Mens norske medier var stille om saken, belyste HRS hvordan de radikale truet gjennom viljen sin. Basel Kadem, sjiamuslimsk imam som har håpet at filmen «vil bidra til å skape opplysning og reform i den islamske verden», berømmer HRS’ opplysningsarbeid, men sier han har trukket sin støtte til filmen. -I kulissene er ikke alt slik det ser ut på utsiden, forteller Kadem.

I saken Så er de krenket igjen – og får det som de vil. belyste vi hvilke reaksjoner filmen skapte blant mange troende muslimer i Storbritannia, og ikke minst hvordan deres rasende opprør ble møtt med «forståelse».

https://www.rights.no/2022/06/radikale-islamister-i-fareklaer/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.