FN forbereder et oppgjør med Israel og Norge skyver FN foran seg


Den første rapporten fra FN-inkvisisjonen som er rettet mot Israel er levert.  FNs permanente granskningskommisjon ble opprettet i desember for å forsyne FN-organene med anklager som kan brukes i fremtidige resolusjoner mot Israel.  Over 18 sider gjentar den første rapporten uten forbehold eller dokumentasjon alle de anklagene mot den jødiske staten som har vært reist siden frigjøringen av Jerusalem, Judea og Samaria fra jordansk militær okkupasjon i 1967.  Rapporten legger hele skylden på Israel for «okkupasjon av Staten Palestina» og «diskriminering av palestinere.»  Israel skal tas!

https://www.document.no/2022/06/10/fn-forbereder-et-oppgjor-med-israel-og-norge-skyver-fn-foran-seg/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.