Å motta stønader fremfor arbeid er en form for straff

Å motta stønader fremfor arbeid er en form for straff, mener Aiman Shaquera – hvorfor er det ikke flere av han?


Aiman Shaquera (40) er flyktning, seriegründer og kunne åpenbart vært en HRS-er. For han har skjønt det; istedenfor å definere seg som et offer, så tok han grep om eget liv – og nå tar han tak i andres. Han fnyser av Norges «integreringsarbeid» og mener pengene kan brukes langt mer effektivt.

Det er Aftenposten som (endelig) kan bringe oss noe annet enn sytende muslimer og innvandrere som klager på for lite av det ene eller andre og om rasistiske nordmenn. Man blir rett ut glad for en mann som Aiman Shaquera – og kan bare etterlyse flere av hans støpning. For Shaquera er overbevist om at vi «straffer mennesker hvis vi hjelper dem til å motta stønader fremfor å få dem i arbeid».

https://www.rights.no/2022/05/a-motta-stonader-fremfor-arbeid-er-en-form-for-straff-mener-aiman-shaquera-hvorfor-er-det-ikke-flere-av-han/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.