Frogn kommune bruker titalls millioner på asylboliger – kutter i tilbud til skolebarna

En leserinnlegg i lokalavisen Amta i Frogn forteller at skolebarn mister eller i ferd med å miste alle sine tilbud via skolen. Turer kuttes, skolebøker er på minimumsnivå. Samtidig har kommunen kjøpt og pusset opp asylboliger i titallsmillionklassen de siste årene. Hvor er prioriteringene?

Det er bra og viktig å hjelpe. Men hva med når vi ikke har nok til våre egne? Eldrehjem kutter i ansatte, mat og dusjing. Hjemmehjelp kommer sjeldnere til trengende. Egenandeler til syke øker. Skolebarn opplever at den offentlige skolen kutter og fjerner tilbud til barna.

En gruppe bekymrede foreldre skrev nylig et innlegg i lokalavisen Amta i Frogn. Der beskriver de en hverdag på skolen hvor alle utflukter enten er fjernet eller står i fare for å fjernes. Etter to år med nedstengning og hjemmeskole skulle elevene endelig tilbake. Man skulle på klasseturer og arrangement der barna igjen skulle få sosialiseres og oppleve natur.

https://www.lykten.no/debatt/frogn-kommune-bruker-titalls-millioner-pa-asylboliger-kutter-i-tilbud-til-skolebarna/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.