Tyskland og Frankrike eksporterte våpen til Russland tross embargo


A metal cross that used to be on the top of the dome stands outside of the damaged church in Lukashivka, in northern Ukraine, on Friday, April 22, 2022. A single metal cross remains inside the Orthodox church of shattered brick and blackened stone. Residents say Russian soldiers used the house of worship for storing ammunition, and Ukrainian forces shelled the building to make the Russians leave. (AP Photo/Petros Giannakouris)

Etter invasjonen av Krim i 2014 innførte EU våpenembargo av Russland. Men dokumenter Telegraph har fått tak i, viser at Tyskland og Frankrike fortsatte eksporten av våpen til Russland for milliarder. Saken er meget pinlig for de to landene.

https://www.document.no/2022/04/23/tyskland-og-frankrike-eksporterte-vapen-til-russland-tross-embargo/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.