Adolf Hitler har stått opp fra de døde

Etter 2. verdenskrig trodde Europas politikere og befolkning at nazismen var bekjempet, men det er jo rart med det. 

Historien har en stygg tendens til å gjenta seg.  I våre dager har vi vært vitne til at Adolf Hitler har stått opp fra de døde i skikkelse av en brutal russisk diktator med tydelig sosiopatiske trekk.

For nazister som Adolf Hitler og Vladimir Putin betyr ikke menneskeliv mye.  Mennesker er for slike bare noe som ofte står i veien for deres maktutfoldelse og som derfor må ryddes av veien.  Folk flest er utrusta med samvittighet.  Hvis de gjør noe galt eller forårsaker lidelse hos andre, får de dårlig samvittighet.  For sosiopaten derimot er samvittighet et ukjent begrep eller et tegn på svakhet.

https://resett.no/2022/04/20/adolf-hitler-har-statt-opp-fra-de-dode/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.