USAs posisjon: True Russland med tomme ord

Konsekvensene kan bli helt ødeleggende for Europa.

Denne artikkelen er skrevet før samtalene mellom Russland og USA startet. De er nå avsluttet og det kom ikke noen konkrete avtaler ut av dem. USA ville ikke innrømme at Russland har sikkerhetsbehov slik de selv hevder å ha (Cuba-krisen). Slik jeg forstår situasjonen betyr dette at Russland nå vil handle ut fra egne behov og uten noen avtaler for å sikre egne interesser.

Det kan godt hende at vi får en krig i Europa (Ukraina) som Nato/USA ikke vil kjempe fordi det allerede nå er klart at den vil de tape. Russland har gode kort på hånden, men vi sitter med ledere som ikke forstår når de må stanse og snakke med motparten og innrømme at også den har sine behov for trygghet og sikkerhet. Med 26 millioner falne og et ødelagt land etter 2. verdenskrig er dette noe alle russere forstår.

https://derimot.no/usas-posisjon-true-russland-med-tomme-ord-konsekvensene-kan-bli-helt-odeleggende-for-europa/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.