Terrorister og halal-kanapeer: Det største sviket


Adolf Hitler kunne ikke ha regissert det bedre. Støre-regjering bruker våre skattekroner på «dialog» med terrorister i Taliban på norsk jord, som ideologisk er verre enn avskyelige nazister. Det norske folket raser – med rette – i sosial medier. Dette er nok et stygt skudd for baugen for Støre-regjeringen. Hva er det Ap tenker med? Kan de fremdeles ingenting om ekstrem-islam?

Finsk privatfly, betalt av deg og meg, landet i går kveld på Gardermoen. En delagasjon på 15 medlemmer har inntatt Oslo, nærmere bestemt det historiske hotellet i Voksenkollen, Soria Moria hotell og konferansesenter, eid av Den norske legeforening.

Vi antar kanapeene er både høye og halal-godkjente av Taliban-terroristene. Vi blir heller ikke overrasket om det er leid inn spesialkokker for anledningen for å tilfredsstille de ynkelige terroristene. Hele regningen sendes til Norges daglige slitere og skattebetalere.

https://www.rights.no/2022/01/terrorister-og-halal-kanapeer-det-storste-sviket/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.