Fullvaksinert anti-Trump general og tidligere utenriksminister Colin Powell død av Corona

Den tidligere toppgeneralen og amerikanske utenriksministeren Colin Powell er død etter komplikasjoner av Covid. Dette melder flere medier. Den tidligere amerikanske generalen og “newer Trumperen” var fullvaksinert mot Covid, og hadde regnet med et “lettere sykdomsforløp” dersom han skulle bli smittet av Corona. Det er uklart hvor den 84 år gamle tidligere generalen fikk smitten, og det er blitt spekulert på om han fikk Corona gjennom vaksinen. Powell som var utenriksminister under George Bush

https://www.sokelys.com/fullvaksinert-anti-trump-general-og-tidligere-utenriksminister-colin-powell-dod-av-corona/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *