Veldig flott støtte fra folket og partiet «for folk flest»

Støtten har flommet inn til HRS i form av både gaver og varme hilsener etter at det på onsdag ble kjent at Solberg-regjeringen kutter statsstøtten vår i neste års budsjett. I tillegg har de tre FrP-toppene, Per-Willy Amundsen, Jon Helgheim og Sylvi Listhaug, med all tydelighet gitt beskjed om at de er rykende uenig med Erna Solbergs siste trekk. Dette er en stor oppmuntring for oss.

Det var med overraskelse vi mottok meldingen på onsdag kveld om at Erna Solbergs regjering hadde strøket oss fra statsbudsjettet for 2022 (det er enda ikke lagt frem).

Spørsmålet er dog om dette var et sjakktrekk fra Solbergs side. Tror hun virkelig at Høyres grunnfjell synes det er greit at det for inneværende år står 15 organisasjoner på posten (HRS ble flyttet fra denne posten til Justisdepartementet fra og med 2020), og alle er innvandringsliberale? Dertil én felles stemme som støttes med over 41 millioner kroner i år.

https://www.rights.no/2021/09/veldig-flott-stotte-fra-folket-og-partiet-for-folk-flest/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.