Kanskje blir vi alle lysebrune – men vi får ikke flytende kjønn


Gitt at vi lever i en tid med store og raske forandringer, ikke minst hva gjelder folkeforflytninger, kan det godt være at vi alle blir lysebrune i huden med tiden. Men identitetspolitikkens fotfeste er med sine særkrav med på å knekke oss. Vi tolererer stadig mer av intoleransen og antidemokratiske strømninger. Fjerner vi biologisk kjønn tar vi nok et skritt mot kaos.

Den eminente Natalie Holland har malt et bilde av en lysebrun kvinne i en reiseklar posisjon med koffertene pakket og klar, ja selv «amerika-kofferten» med sin historie er kommet med (illustrasjonsfoto). Bildet heter «The Traveller» og forteller kanskje mye om vår tid.

https://www.rights.no/2021/03/kanskje-blir-vi-alle-lysebrune-men-vi-far-ikke-flytende-kjonn/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *