Det er fantastisk å være mann

Når man virkelig forelsker seg i noen med kun egne følelser uten å få dem bekreftet, er det mye som endres i estetikken, tankegodset og signalsett. Ditt kroppspråk må kontrolleres og gis litt mer tyngde da saker ikke «avsløres».

Man har snakket om de dypereforliggende og tilogmed områder man ikke kunne snakke om tidligere. Sensuelt og inderlig komer til utrykk og man har bare en vei å gå da. Tatt av skjønnhet og bemøtt av forståelse i å være mann, er det svært å ikke falle.

Timelange samtaler om liv og virkelige temaer om «mannens» rolle blir bemøtt. Humoren er sensuell med snakk rett inn det området uten motstand. Det er vibber der som kan misforstås, men det er bare for morro.

Det er fantastisk å være mann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *