Min ånd er sterk som en okse i dag

Har fått hjemmehjelp fra kommunen. Gud er på min side da det er kun syke som får denne hjelpen. Så den represesentanten som var her, vurderte at jeg trengte hjelp. Om ca. 14 dager kommer hjelpen for å så komme hver tredje uke.

Nå vokser min kreativitet i Ånden fordi min tilværelse kommer i orden. Å være syk er ikke i Åndens identitet, så jeg ber om total helbredelse. Jeg har har hittil fått mange bønnesvar, så jeg bør være på den listen nå. Bønnen har kraft og jeg tror helt og fullt på den.

Jesus var alltid på høyde med ånd, kun etter at han ble forrådt ble han trist. Fordi han visste sin skjebne da, da soldatene kom i Getsamane fordi Judas hadde sagt ifra hvor de var. Dette sviket er synonymt med hva Vikdun Quisling gjorde mot Norge i 1940. Det kostet er enn 10.000 nordmenn under krigen.

I dag er kallenavnene Judas og Quisling alvorlige tegn på svik. Har selv en Quisling som forsøkte å ødelegge livet mitt. Hennes svik var i den klassen der selv Politiet valgte å stå utenfor i saken. Så jeg har også en Judas i livet, i nærmeste familie. Så jeg vet hva svik er.

Når jeg ble reist opp fra min gamle sjel den 22 februar, forsvant alle referanser til svik på sekunder! Da gikk jeg fra en gammel slitt sjel, til en ny i Herren. Jeg fikk vitne på minutter til en venn som så hva som skjedde. Jeg ble angrepet, men fikk beskjed om å be, jeg gjorde så. Da ble jeg gjenforent med min himmelske far.

Nå har jeg riktige medisner og får nå hjelp til renhold. Da er jeg kreativ med ADHD rush som guide i universet til min sjelefrende Ann-Katrin. Våre timelange samtaler på telefon, der jeg gir råd og har det gøy med alt mulig, selv litt rå prat.

Nå er Ånden og sjelen i en balanse jeg aldri har opplevd før. Trygg i alle fasetter i livet. Dette er bare Guds arbeid!

Nå ser jeg frem til fortsettelsen……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *