Å vandre i skyggenes dal

Å vandre i skyggenes dal der alt er utviskes, kan gi sanne utfordringer. Du vet ikke om lyset er ekte lenger der det ligger som slør på bakken. Det lever sitt eget liv der det ikke entres uten at du kan gå naken. Din nakenhet er din frykt som kommer til uttrykk i ett sanseløst spill.

Da ser du hvor lite det lyset har av omtanke om deg. Du er lurt til å se en annen sannhet. Det er den verste form for tillitsbrudd, tenker du. Du snur deg bort fra Gud. Satan har spilt ut sin hånd i sitt falske lys og gitt deg inntrykk av det kommer fra Gud. Det er da kun en vei tilbake.

Å gi Jesus en uforbeholdning unnskyldning er da på plass. For Han venter på deg. Guds lys frister ikke ei heller gir deg valget mellom godt eller ondt. Fristelser kommer fra Satan og bare han. Guds kjærlighet er ikke til å ta feil av, når du har akseptert Sønnen som din Frelser. Da trår du ikke feil igjen.

I sann tilbedelse ser du veier til glede du ikke trodde var mulig. Når du har bekjent dine synder for Gud, ligger veien åpen for deg og din vandring i lyset. Den eneste løsningen ligger her. I 1.Joh 1.9 sier Johannes at «Men dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han tilgir oss syndene og renser oss for all urett» Så veien ligger der.

Den sanne gleden utspiller seg i deg, og Den Hellige Ånd utruster og gir deg stikkord som kommer fra Herren. Du vandrer i lyset og din kjepp er Bibelen som er guide. Da har du herligheten på din side inn i evigheten og du skal ikke dø den totale død. Jesus lovet dette og reiste opp Lazarus som et bevise på dette.

I dag føler jeg meg virkelig sterk etter kun 4 timers søvn. Ser knapt tastaturet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *