Den kristne filmen The Encounter

Tirsdag 2 oktober 2018

Handling :

Fem fremmede er tvunget til å revurdere deres livsvalg etter å ha funnet seg strandet på en mystisk, isolert middag med en mann som på en eller annen måte har alle svarene på de mest presserende problemene. Fra den rike forretningsmannen (Steve «Sting» Borden) til det ulykkelige gifte paret, den desperate rømlingen og den ensomme kvinnen, møter hver av disse tapte sjeler et eksistensielt dilemma som har kastet livet i kaos. Men innehaveren av restauranten, en mann som kalte seg Jesus (Bruce Marchiano), har hemmeligheten til å befri dem alle fra en evighet av lidelse, hvis de bare kunne se utenfor seg selv lenge nok til å forstå hva som står på spill.

En gjennomgang på IMDB. Jeg finner akkurat det jeg opplevde:

Først av alt finner jeg det foruroligende at det er noen som angriper folks rangeringer av denne filmen på grunn av en manglende evne til å møte en filmstandard de vil se i en film eller andre trosretninger som kristne. Vi antar å rangere filmen, ikke folks karakterer eller deres tro.

Dette er en lavbudsjettfilm, selvfølgelig kommer det ikke til å ligge på samme nivå som en stor Hollywood-blockbuster. Men hva det mangler i det er gjort opp i innholdet i filmen. Skuespillerne valgt for denne filmen er perfekte for sine roller.

Det jeg likte om The Encounter er Jesu virkelighet som kjenner alle, og hvordan han griper seg og når ut selv når de ikke vet at han er der. Konseptet om å møte ham på en middag, fant jeg ut til å være strålende, noe som gjorde ham personlig og ekte. Det er satt et nytt nytt perspektiv av ham i mitt liv og hvor enkelt det er å nå ut til ham.

Dette er en annen kristen film enn de fleste andre og veldig forfriskende. Det viste virkelig virkeligheten av de valgene vi står overfor, og konsekvensene, både gode og dårlige for disse valgene, og den konstante kampen mellom godt og ondt.

Hvis du er en kristen, vil du elske denne filmen, hvis du ikke er det, er det absolutt verdt å gi det en sjanse fordi du tror det eller ikke, denne filmen viser en ekte side av Jesus, du vil ikke finne noe annet sted. Det lykkes å vise hvordan ekte og tilnærmet Jesus virkelig er. Det er mye verre ting du kan kaste bort tiden din ser på.

Du finner filmen på YouTube i sin helhet i litt dårlig kvalitet

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *