Er nazister ok, men ikke nazisme? En parallell til islam

Mandag 3 september 2018

Vi hører ofte at man må skille mellom islamkritikk, som selv det meste av venstresiden noe motvillig må gå med på er legitimt, og kritikk av muslimer, som ikke er anstendig. Men har noen sagt det samme om kritikk av nazister? Altså at det å være nazist kan atskilles fra den ideologien som gir navn til det man «er» – altså fra nazismen?

Nei, det har vi til gode å høre.

Det er vanlig for etablissementet å ta islam i forsvar. Å kalle det «fredens religion» er det kanskje ikke så mange som våger seg på som det var før IS etablerte seg i 2013 og en bølge av terror rammet Europa, men folk rynker fortsatt på nesen når man kaller det en politisk-, for ikke å si totalitær ideologi. Men forsvaret av islams tilhengere/troende er enda mer absolutt enn forsvaret av islam.

Å kritisere muslimer, er ikke «lov». Det er muligens ikke engang juridisk lov, men rammes av straffeloven § 185. Hatefulle ytringer. Der man ikke kan vise ringeakt for noen på grunn av deres tro.

Muslimer er de som bekjenner seg til islam. Det er altså en forbindelse mellom muslimer og islam som vi må ta innover oss. Mohammad Mostafei, en flyktning fra Iran, skrev nylig om sin forferdelse over nybyggingen av moskeer i Norge.

– Personlig blir jeg skremt når jeg ser at det bygges moskeer i Norge. Det får meg til å tenke på de groteske og urettferdige straffene muslimer i andre land blir utsatt for, skrev han og viste til den nye stormoskeen som snart er ferdig i Drammen.

Mostafei hevder at enkelte imamer «hjernevasker barn og unge» og skremmer de til å tro at de ikke kommer til paradis hvis de ikke bruker hijab.

Mostafei er ikke alene om sitt syn. Jeg har selv bodd i islamske land og reist i enda flere. Ideologien ligger som en klam hånd over alle disse samfunnene. Vold og trusler ligger latent mot alle som prøver seg på en modernisering og reform av troens dogmer. Og dogmene er skapt i en tid som ligger langt tilbake for det demokrati og den frihet vi i Vesten har oppnådd.

Profeten Muhammed var en krigsherre, arkitekten bak massakrer, han tok slaver og giftet seg med et barn på 9 år. Imamer og mullaer er regelrette mørkemenn som aldri burde slippes til på norske barn. Antisemittismen er eksplisitt i islamske tekster, slik den også var og er i nazismen.

Hvis islam er en totalitær ideologi, noe som burde være åpenbart for enhver som kan noe som helst om islam og vet hva totalitært betyr, så er de som bekjenner seg til islam også et «problem», slik også nazister er et problem. For det er fra deres tro på nasjonalsosialisme (nazisme) at nazister er farlige og med rette uønskede elementer i et samfunn som vårt.

Nå vil «anstendige» nordmenn reagere. De har lært fra KRLE at islam er en av de «store» religionene. Et hvert negativt aspekt feies under teppet, og det stadig mer. Og det er menneskelig, for nå er det muslimske elever i nesten enhver norsk skoleklasse, og de kan jo bli støtt. Nordmenn lærer således ingenting realistisk om islam. De tror Muhammed er en likesinnet av Jesus. Det er det som står i læreplanen.

Så hvordan kan man påstå noe slikt som Mostafei gjør om en religion! Og nå Resett. Skulle islam kunne sammenliknes med nazisme!?

Ja, det kan den. Islam kjenner ingen grenser og har ambisjon om å utbre seg til hele verden. Den setter folkeslag i hierarki, med seg selv på toppen. Den foreskriver bestialske straffer, underordner kvinner for menn. Islam har utallige påbud om å drepe og straffe vantro og frafalne.

Muhammed startet i oasen Medina, men trengte Lebensraum. De første muslimene, som Muhammeds følgere ble kalt, slaktet og massakrerte, plyndret og gikk til krig. Muhammed og hans følgere lyktes imidlertid bedre enn Hitler. De vant. Derfor er det 1,8 milliarder muslimer i verden, men bare noen tusen (ny)nazister.

Heldigvis er det ganske mange av de 1,8 mrd som bare er muslimer «i navnet». Men de burde erkjenne hva de låner sitt navn ut til, og ta avstand fra det, slik Ex-Muslims of Norway har gjort. Islam i sin nåværende ureformerte versjon er en ideologi som ikke hører hjemme i Europa det 21. århundret.

Islam burde, rent intellektuelt, gi oss nesten de samme dårlige assosiasjoner som nazisme, og ikke bli tatt i forsvar av politisk korrekte og uvitende norske etablissementspersoner, med Erna Solberg i spissen.

Læreplanen i norsk skole må også oppdateres når det gjelder islam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *