Bønnen fortsetter å blomstre

Kraften var der i morges også. akkurat som jeg ba om. Han vet Han kan bruke meg i bønn, fordi jeg er så sterk uten å ha lest så mye i Bibelen. Jeg er ett gudommelig vesen som nå trer inn i åndeverdens kraftsentrum. Mine bønner er sterke og velformulerte på en måte jeg aldri har kjent før. Jeg får jo åpenbaringer.

Forfatterinnen og gudskjempen Klara sliter. Jeg ringte for å fortelle henne denne fantastiske historien. Hennes bolig ligger i 3. etasje og over henne ligger det nå 7 utleiehybler. Det er gjort med styrets velsignelse. Hun fortalte meg at før hun reiste på ferie til hjemstedet Lie, hadde hun to timers søvn.

Hun har bodd der i 22 år. Hun var så overasket at jeg ringte og er dypt kristen selv. Hun var så glad på mine veine. Hun er født i 1933. Hun var i ett mørkt hjørne da jeg ringte. Hun var desperat for hun følte seg forlatt av Gud pga denne saken. Hun var i byplanleggingsetaten og bydel Frogner uten å få hjelp.

Jeg følte at Gud utrustet meg til å snakke med denne kjempen som har hatt bønnegruppe i minst 15 år hjemme hos seg. Hun snakket om selvmord og ingen brydde seg osv… Med en gang sa jeg hvor mye jeg satte pris på vårt vennskap og jeg var oppriktig glad i henne, da lyste hun opp. Jeg fortalte hvor sterkt bønn sitter i meg nå. Jeg sa at Gud ville utruste meg til en bønnekjempe (som du sa Terje) fordi jeg er så sterk nå.

Hun var nede og jeg lyste henne opp i troen og kjærligheten. Påminnet om hvor mye Gud elsket henne og at flere skulle be inn i situasjonen hennes. Det ligger nå flere forespørsler på dette nå. Hun fortalte detaljer til meg om saken og trodde det var åndsmakter som ga henne helvete. det trodde ikke jeg, da hun har bedt i alle år. Jeg trodde at styret i borrettslaget ikke visste hvor mye trafikk og støy dette medførte og det hadde jeg rett i.

Jeg fylles med Ånden og gir fred. Jeg fortalte at jeg skulle be inn i dette og at den gudommelige kjærligheten til henne skal forsterkes. Hun er jo min trossøster. Hun ble minnet om at Jesus døde for henne og at hun visste dette og kunne så mye mer enn meg på dette. Men jeg sa direkte til henne at selvmord og selvutslettelse på ulike vis er synd. Hun må forbli i Ordet.

Jeg fortalte da hvor høyt jeg egentlig jeg jeg satte pris på vårt vennskap igjen, da sa jeg at Herren førte oss sammen og det er i Herrens hender alt dette allerede.

Hun hadde fred da jeg la på

Så hadde jeg ett skriftsted fra Arvid, som jeg sendte på SMS :

1. Joh 4:18 er hjelp til selvhjelp. Jeg griper om deg og gir deg styrke.

Her er skriftstedet :

I kjærligheten finnes det ikke frykt: Den fullkomne kjærligheten driver frykten ut. For frykten bærer straffen i seg, og den som frykter, er ikke blitt fullendt i kjærligheten.

Så skrev jeg etter samtalen (alle SMS etter samtalen), Arvid det og

Herren er den evige Gud som skapte den vide jord. Han blir ikke trett eller utmattet, uransakelig er hans forstand. Han gir den trette kraft, og den som ingen krefter har, gir han stor styrke. Vær ikke redd, for jeg er med deg. Se deg ikke rådvill omkring, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg, ja, holder deg oppe med min frelserhånd.

Så er jeg i bønn for Klara også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *