Bønneforespørsel!

Har en bønnforespørsel. Min «stedatter» på 24 er i skolen nå, komprimert utdanning fra 3 til 1 år. Eksamen Artium. Det er en vanskelig en med sin sterke ADHD. Hun har ingen høyere utdanning og er en drop-out fra vanlige skole, mobbeoffer.

Hun er datter av broren til min bestevenn. Vi har kjempekontakt og ringes flere ganger i uken. Jeg har også ADHD, men Jesus ryddet veien i kaoset for meg. Hjulpet henne siden hun var liten, og senere med reiselivsutdanning, men hun har glemt alt nå.

Nå trenger hun så mange som ber som mulig for å få gjennombrudd, og at Jesus møter henne «i døra» Jeg har vitnet om min tro. Hun er katolsk og trenger mer vitnesbyrd fra meg. Hjelp meg med rettledning og kjærlighet.

Jeg har en tro som er for generasjoner. Jeg vil bli en bønnekjempe. Har ikke lest så mye i Bibelen pga. konsentrasjonsvansker og øresus.

Så jeg ber så hardt jeg kan om dette. Jeg forteller alle kristne at jeg vet om dette.

Jeg er takknemlig for deres bønner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *