Bønn er sterkt

Jeg våknet i bønn i dag, for første gang i mitt liv. Jeg ba en bønn for en venn her på Facebook. Det er så sterkt at jeg gikk nesten ned på kne. Jesus holdt meg oppe, så jeg fikk artikulasjon til å forme ordene i bønnen.

Guds visdom er uendelig, så jeg fikk det jeg trengte. En visdom om at jeg er bror av Jesus. Vi er alle brødre og søstre av Jesus.

Det begynte med en sjelesorg telefonsamtale i går med med venn i troen. Jeg fikk ord og setninger i denne betrodde samtalen å gi mitt livs erfaringer. Det ble ett vendepunkt i livet.

Så i dag fikk jeg Jesus hjelp til å forme en bønn til Randi, min Facebook venn. Den er nå aktiv. Jeg tror den kommer inn i livet hennes snart. Det Guds plan, ikke min.

Jeg er nå Guds barn på heltid. Jeg tror dette var meningen med livet. Ingen kan ta dette fra meg nå. Satans fristelser gjør meg ingenting nå. Hans forsøk på ruinere min helse er stoppet nå.

Jeg har aldri skrevet på Facebook slike ord som nå. Du som leser dette må tro jeg har blitt gal. Ja, jeg er helt gal etter Jesus. Han døde ikke! Han er her, for å kommunisere med Gud direkte, slik at vi kan anvende denne kanalen.

Jeg vet at jeg nå vitner til dere. Det er ikke farlig og jeg er ikke ekstrem kristen. Jeg fikk bare en åpenbaring, med ord og setninger for å gi min venn mitt livs erfaringer. Så åpnet Gud kanalen på alvor.

Jeg går ikke i en menighet, har ingen ekstreme meninger, jeg har bare fått mot og setninger for å vitne til dere.

Det er alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *