Akkurat nå

Fredag 24 august 2018

Mennesket snur seg mer og mer vekk fra Gud, det er profetert i Bibelen at mennesket skal det.

Alt står i Bibelen om dette i syn og billedspråk forskere fremdeles har problemer å tolke. Det vi vet at endetiden har begynt.

Det står at mennesket skal vende seg vekk fra Gud og fornekte at Gud står bak skaperverket. Vi har fremdeles tilgode å finne vårt opphav!

Bibelen viser i Mosebøkene til en kreasjon av alt. Den gangen var vi enklere i oppfattelsen av alt omkring oss. Det ble til enklere forklaring som de første menneskene kunne relatere til. Gud visste at vi skulle kunne mer i vår dengang fremtid.

I dag kan vi fremdeles ikke kunne vise til hva som var før Big Bang. Vi har ikke engang teorier om hvordan Universet ble utløst. Atomers innhold er nesten bare luft, vi vet ikke hvorfor det er slik engang.

Mange forskere blir kristne etterhvert som de blir oppmerksom og oppdager intelligent design og dets opphav. Da er det ikke noen som skriver i media om dette, fordi Gud skal fjernes som alle entiteters opphav.

Jeg oppfatter og kjenner Guds kjærlighet og hans familiefølelse som jeg får. Hans kunnskap er evighetens liv og om alt skapt. Jo mer jeg kjenner på dette, jo mer får jeg mental styrke og visdom om fiender av Ham. Det står skrevet det også at mine øyne vil bli «åpnet».

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *