Nå er det sommer med ryggvondt

Lørdag 30 juni 2018

Jeg har hatt det fint frem til nå. Min føtter er jo løst med Lyrica, og jeg sover greit med Nozinan og Immovane. Så jeg følte meg bra inntil i dag.

Jeg har to skiveprolapser nederst i ryggen. De gir meg sjelden problemer i løpet av året. Men nå har de blitt aktivisert igjen. Nå er det murring og litt smerte, det pleier å bli verre i løpet av dagen.

Så fort butikken åpner, så jeg må ut å handle mat. Kan ikke bære stort, men jeg må. Jeg har hatt det slik siden 2003 og det kommer og går to til tre dager i smerter. Nå er jeg i starten.

Adam var ikke lenge i Paradis. Ikke jeg heller. Nå må jeg anstrenge til på de få meterne til scooteren. Det blir ikke gøy.

Doktorer som har sett røngten bildene, sier at det vil roe seg. Det sa de i 2004 og i 2012, det har ikke vært hverdagen min. Så jeg er litt fucked.

Jeg har forklart dette til min lege, men han sier at det vil roe seg han også. Så jeg får Paralgin Forte for å senke smertene. De er ganske harde mot magen, så jeg tar dem kun om kvelden, så jeg får sove.

Men legen får jeg først på mandag, og da skriver han ut medisiner på ettermiddagen. Så det blir tøft frem til da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *