Fantastisk service på Netonnet

Mandag 25 juni 2018

Jeg fikk problemer med routeren for et par dager siden, selvfølgelig i helgen når er stengt. Routeren kastet alle enheter ut og var responderte ikke på RESET. Jeg kjørte så i dag ned til butikken på Alnabru og forklarte problemet teknisk til ekspeditøren. Han var så enig at dette var en feil på routeren og gikk for å hente ny. Hans tekniske kunnskap var såpass at han skjønte at jeg hadde prøvd alt.

Nå har jeg altså ny router og har satt opp med samme sikkerhet og fjernadministrasjon via telefonen. Der får jeg alle funksjoner og kan se logger med ip adresser for de som har forsøkt seg på innbrudd.

Nå gleder jeg meg over bedre ytelse på nettverket også. Så det var noe mer galt med den forrige.

(Nå skal jeg finne mer musikk og video til siden. Det er ikke enkelt å finne god gratis musikk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *