Nå har min nye router sluttet å virke

Søndag 24 juni

Jeg kjøpte routeren 29 mai og den har virket til nå. Så sluttet den å virket natt til søndag. Jeg får ingen ip adresse og fjernadministrasjonen får ikke kontakt.

I det siste har jeg mistet mye maskinvare. Nå har jeg problemer igjen, begynner å bli trøtt på uflaksen. Det er som om Gud straffer meg fordi jeg ikke har vært i kirken på ett halvt år.

Routeren står i stuen hos Eivind, min utleier. Han er selvfølgelig borte nå og kommer ikke hjem før i kveld. Så nå deler jeg ut WiFi fra min telefon. Det blir belastet dataabonnementet og jeg har 2GB pr. måned. Det går fra den 22ende så jeg har heldigvis til å ha nok for i dag, men det går mye data på WordPress administrasjon.

Så jeg kan ikke legge ut så mye i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *