Vi er redde for å gå på butikken

Tirsdag 22 mai 2018

Natteravnene er urolige over utviklingen på Vestli og Stovner i Oslo, etter at de lørdag ble angrepet av flere personer med stein. Det var muslimske ungdommer som var på jakt etter Natteravnene.

Det var andre gang på tre uker.

Lørdag kveld ble en person skadet etter å ha fått kastet en stein i hans hode. Mannen ble fraktet til legevakten med ambulanse med kutt i hodet.

Men det er ikke bare Natteravnene som opplever utrygghet. TV 2 har snakket med flere som bor i området, som sier de er redde. Ingen av dem tør å stille foran kamera, men de forteller at utviklingen har blitt verre.

Jeg føler at jeg stadig må se meg for. Det er så ille nå at jeg ikke en gang tør å gå på butikken, sier en dame til TV 2. En annen beboer opplyser at hun prøver å unngå mennesker som står samlet. Dette er det samme som skjer i enkelte områder i Sverige, sier hun.

Min kommentar til dette er :

Islams sannheter og mangel på respekt kommer nå til overflaten. Muslimer hater oss fordi vi er vantro. Da kan de gjøre hva som helst, inkludert vold mot oss. Vi må stoppe dette med lovforslag som gjør muslimske foreldre ansvarlige for hva deres barn gjør og så bruke loven for å straffe dem. For muslimer er annerledes når det gjelder oppdragelse. Barn får ikke kjærlighet fra sine foreldre, som vestlige barn får. De må heller gå på Koran-skoler og får brutal behandling hvis de ikke kan sitere det de har lært den dagen. Derfor må vi forandre på hvordan vi behandler muslimer, vi må være brutale tilbake. Vi er vantro for dem, så det spiller ingen rolle hva vi gjør med dem. Men de MÅ straffes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *