Vi er i Sverige kun for å spre islam

Svensk muslimsk leder: – Vi er i Sverige kun for å spre islam

Den tredje mai holdt en muslimsk leder ved navn Dominic Driman et foredrag for unge muslimer i Klippan i Sverige. Foredraget ble filmet, og budskapet kunne ikke ha vært mer tydelig: Muslimer i Sverige har et oppdrag, og det er å gjøre Sverige muslimsk.

Ifølge Driman er spredningen av islam den eneste grunnen til at mennesket finnes. Oppfordringen til de unge muslimene i Klippan var klar. De er nødt til å organisere seg, slik at de først kan gjøre Klippan muslimsk, så resten av Sverige.

Driman oppfordrer de unge til å organisere seg, og de skal bare omgås med andre “retttroende”. Driman er selv konvertitt.

– Så se til å omgi dere med personer som dyrker ham og sprer hans religion. Jobb sammen og organiser. Alle skal ha en oppgave, alle skal ha en funksjon. Det må ikke ta 20 år før Sverige er et muslimsk land. Jeg tuller ikke, Sverige kommer til å bli et muslimsk land, sier han.

Driman forteller ungdommene at muslimene en gang hadde det største imperiet på jorden, som strakk seg fra dagens Kina til dagens Spania.

Klippans unge muslimer får bidrag fra kommunen, og slik er det også andre steder i Sverige. Foredrag og prekener der det oppfordres til å islamisere landet finansieres av skattebetalerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *