Siste epost om softisen i Narvesen som ikke er softis!

Onsdag 30 mai 2018

Hei Igjen Ole Christian.

Det er veldig hyggelig å høre at du ble fornøyd med frozen yoghurten og at dette ga tilbake gode minner fra 70-årene. Kundenes tilbakemelding er svært viktig for oss, da de gir oss mulighet til å endre oss og oppmuntrer til utvikling. De blir derfor tatt svært seriøst og er høyt verdsatt.

Takk for at du tok deg tid til å dele dine opplevelser med oss!

God Sommer fra oss ! 🙂

Mvh
Micaela, Narvesen

Så de selger frozen yoghurt som softis……hmmm  De reklamerer med begrepet softis på nettet. Dette kommer som et lite sjokk, da den tidligere korrespondansen med dem indikerte at det ikke var frozen, men softis. Dette er falsk produktannonsering og holder kundene for narr. Det er riktig at det smaker som softis, men de burde gjort det klinkende klart at det var frozen yoghurt det er snakk om! Jeg vil ikke besvare denne eposten da det er ingen vits.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *