Oslo: Gjenkjente gutter fra bilinnbrudd – ble slått

Torsdag 24. mai 2018

En person er slått på Furuset i Oslo, etter at han gjenkjente to tre mindreårige gutter som brøt seg inn i biler i natt, opplyser politiet. Fornærmede tok kontakt med de tre før volden, og de mistenkte gjerningsmennene løp fra stedet. Politiet har nå kontroll på samtlige, som også mistenkes for å ha stjålet en BMW i natt.

Min kommentar til dette er :

Vi ser en forverring av den generelle sikkerheten, med voldelige barn og ungdom som ikke har noe annet å gjøre annet enn voldsgjerninger. Dette vil bare bli verre fordi det ikke er satt av penger nok til barne og ungdomsabeid, ikke bare pengermen de jobber feil også. Fritidsklubber og skolefritidsordningen er redusert over mange år, og dermed har de ikke noe sted å være.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *