Noe å tenke på, har det litt tungt akkurat nå

Mandag 11 juni 2018

Jeg sluttet å besøke i Groruddalskirken pga av min helsetilstand. Det å tape dette felleskapet er vondt, fordi det var det eneste jeg hadde. Venner har forlatt meg pga mangelde kontakt fra min side. Jeg har isolert meg pga føttene og nå som jeg har fått nye medisner som virker, er det vanskelig å være så alene.

Nå har jeg bare tre gode venner igjen og de er så opptatte med sine gjøremål. Det er vanskelig bare med telefonkontakt. Jeg har 1619 venner på Facebook og følges av 667 personer. Det er bare to eller tre personer som kommenterer mine innlegg. Så det er litt irriterende at så få er interessert.

Jeg har som eneste aktivitet å besøke organisasjonen Kompetansen to ganger i uken, mandager og onsdager. Men den 24 juni stenger kontoret for sommeren og åpner ikke igjen før den 13 august. Jeg skal besøke kirken den 17 juni, og se om jeg er godtatt igjen etter ikke å ha vært der siden november i fjor.

Det er ingen i kirken som har besøkt meg mens jeg har vært syk. Det har vært noe kontakt, men jeg har vært for syk til å ta imot besøkende. Nå har jeg ihvertfall bedre helse og den har ikke vært så bra siden 2013. Jeg er i godt humør og vil forsøke å ta kontakt med noen venner jeg har hatt et forhold til tidligere.

Jeg ønsker meg flere venner og vil oppdatere Facebook, Twitter iog Instagram med gode innlegg som er bra for for vennskap.

Nå er jeg på Kompetansen og har det fint

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *