Nå sover jeg hele natten

Mandag 4 juni

Etter at jeg økte dosen på Nozinan til det dobbelte til 50mg, har jeg fått ett bedre liv.
Legen min vil nok si at dette er for mye, men med 25mg sover jeg bare i noen få timer. Jeg har ingen regulære sovemedisiner, men jeg må ha innsovningstabletter.

Jeg har tinntus så høyt, at det er umulig å sovne selv. Mitt høyre øre har en så høyfrekvent lyd som gjør mye av dagen veldig dårlig. Jeg hører på musikk i hodetelefoner, ikke så høyt men bare så det maskerer bort pipelyden.

Jeg bruker 2 x 7,5mg Immovane innsovningstabletter. Det er dobbel dose av anbefalt. Men jeg får ikke sove av en tablett. Legen har godkjent dette fordi jeg har så store problemer med å sovne.

Nå så sover jeg altså hele naten og våkner i ca. 7/8 tiden. Så nå er jeg uthvilt hver dag og har overskudd. Livet mitt har blitt bedre med Lyrica, Immovane og Nozinan. Skal skrive eget innlegg om Lyrica.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *