Mitt liv går ikke så bra, men jeg tar opp kampen

Mandag 11 juni 2018

Problemer er til for å løses, sier man som et tradisjonbetinget element som kan forsvinne etter en del jobbing med det . Da må en rekke faktorer være tilstede for å få løst problemene. De aller fleste problemer er mulig å løse fordi de er selvproduserte og har en løsning.

Jeg har løst en rekke problemer med å bruke selvinnsikt som eneste middel mot mange problemer. Det er nemlig det beste å gi seg selv god tid og tålmodighet for å se om problemene har en løsning. Det er når det gjør mest vondt , at du trenger å stoppe opp og rekalkulere hva som egentlig skjedde.

Med nyvunnen kunnskap om meg selv, om mulighetene til å finne roen i stormfulle kapitler, er jeg sterkere enn noen gang. Jeg har blitt glad i meg selv og liker min situasjon, fordi det er det eneste jeg har.

Skal skriver mer, er på kontoret og klarer ikke å skrive mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *