Microsoft betaler 60,1 milliarder NOK for selskap

Mandag 4 juni 2018

Microsoft opplyser mandag at det har inngått en avtale om å kjøpe IT-selskapet GitHub for 7,5 milliarder dollar i Microsoft-aksjer.

Med dagens kurs tilsvarer det 60,1 milliarder kroner.

– Microsoft er et «utvikler først»-selskap, og ved å slå sammen kreftene med Github styrker vi vår satsning på utviklerfrihet, åpenhet og innovasjon, sier konsernsjef Satya Nadella i en pressemelding.

– Vi anerkjenner samfunnsansvaret vi tar på oss med denne avtalen, og vil gjøre vårt beste for å legge til rette for at alle utviklere skal kunne bygge, innovere og løse verdens mest presserende utfordringer, utdyper Nadella.

Avtalen ventes å være sluttført i løpet av 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *