Litt tunge tanker om min økonomi

Lørdag 2 juni 2018

Jeg har den minste uføretrygden og i verdens dyreste land, er det lite å leve av. Jeg har ingen sparekonto og får ikke gått til f.eks tannlegen. I det fine sommerværet, som det er nå, har jeg ikke råd til å kjøpe meg grillmat. Jeg hadde aldri forestilt meg at livet skulle bli slik som det er nå.

Jeg er kronisk syk og kan ikke jobbe pga diabetisk nevropati i begge føtter. Jeg kan ikke gå lengre enn ett par hundre meter, så kommer smertene så jævlig at jeg blir kvalm og uvel. Jeg har jo en elektrisk scooter, så jeg får handlet mat og dratt litt på turer.

Nå er det blitt uholdbart å bare ha råd til mat og litt hygge. Jeg har ingen familie eller støtte fra noen, så det er tungt å bære. Nå skriver jeg fra hjertet og tør ikke tenke tanken på hva du som leser føler.Jeg tigger ikke, men ser på det som sponsing.

Jeg har et eget domene, det koster mye penger i Norge. Jeg abonnerer på en lokalavis som også koster. Jeg må spare til dette gjennom året. Jeg må ha et liv, så dette tar jeg meg råd til.

Jeg appelererer til deg som et medmenneske å sponse meg med et lite beløp. Jeg ber ikke om mye, men bare så jeg ikke får en dårlig sommer. Jeg takker for alt du bestemmer deg for.

Takk på forhånd, du finner linken her :
PayPal me

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *