Det lønner seg å klage med konstruktivt innhold.

Onsdag 30 mail 2018

Jeg fikk den 22. mai en epost fra Narvesen som en reaksjon på min klage den 21. mai  på dere sosftis (se lenger ned på siden). I denne eposten så oppfordret hun (hun heter Micaela) meg til å laste ned på telefonen deres kunde-app, slik at jeg kunne få de to verdikuponger som plaster på såret som de hadde bestent seg for å gi meg.

Jeg fikk gratis kaffe, ett bakeverk og en softis. Jeg var på tur til Furuset senter i dag og bestemte meg for å prøve softisen en gang til. Og gjett om jeg ble overasket! Nå var isen en helt annen, med tykk konsistens og  med vaniljesmak. De hadde altså tatt min klage til følge! Jeg ble så paff at jeg bestemte meg for å gi ett tilsvar på denne respsonsen.

Her er eposten jeg sendte kundesenteret deres :

Hei Micaela

Nå har jeg spist den softisen jeg fikk av deg. Nå smakte det helt annerledes av isen. Den hadde fin tykk konsistens med fin vaniljesmak.

Tankene går faktisk tilbake til 70-årenes store poppis, Studenten isbar på Carl Johan. De hadde mange issorter med vanvittig god smak på hele menyen.

Nå smaker deres softis nesten i denne kategorien. Litt mer vanilje og dere er i toppen. Men jeg koser meg med denne så lenge. Dere har endret oppskriften på Furuset etter at jeg klagde. Da kan dere sikkert legge til litt mer vanilje også.

Jeg har diabetes type 2 og kan ikke spise mye sukker. Da er det viktig at det jeg spiser av sukker er av høy kvalitet. Fordi det koster meg litt å ta mer medisin som senker blodsukkeret igjen.

Jeg vil takke for at dere hører på konstruktiv kritikk og når produktene ikke holder mål. Å ha gode kunderelasjoner er det viktigste en salgsorganisasjon kan ha. Jeg har jobbet i salg en årekke på 80/90-tallet, og vet å sette pris på god respons fra kunder.

Jeg ønsker dere en god sommer med flotte minner. Og igjen takk for god oppfølgning.

Med vennlig hilsen
Ole Christian Knivedalen

Så jeg får vel ett nytt takkebrev fra dem, tenker jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *