Den beste nettleseren 2018: raskere og sikrere

Torsdag, mai 3, 2018

Når prøvde du sist en ny nettleser?

De fleste av oss pleier å velge en nettleser og holder den fast i det i mange år. Det kan være vanskelig å bryte vekk fra din komfortsone – spesielt når du har blitt vant til dens oppførsel – men å prøve en annen nettleser kan i stor grad forbedre din erfaring på nettet.

Enten du leter etter forbedret sikkerhet, forbedret hastighet eller større fleksibilitet gjennom tilpassbare alternativer og plugins, kan den beste nettleseren ha stor effekt på ditt onlineliv. Her har jeg satt sammen de største nettleserne (pluss noen du kanskje ikke er kjent med) for å identifisere nettleseren som er best. Og hvis du har en spesiell bekymring, så les videre for å se om det finnes et alternativ som passer bedre til dine behov.

1. Firefox, raskeste
2. Google Chrome, stor mengde systemressurser
3. Opera, En undervurdert nettleser som er et godt valg for treg tilkobling
4. Microsoft Edge, raskt på Windows 10, og utilgjengelig for eldre operativsystemer
5. Microsoft Internet Explorer, rask og effektiv, men mindre utvidbar enn Firefox og Chrome
6. Vivaldi, Bygg din egen nettleser med unikt docking og tabuleringssystem.
7. Tor Nettleser, Mer enn bare en nettleser – en hel rekke elektroniske sikkerhetsverktøy

Dette er min påstand etter å ha installert dem på min egen datamaskin, og testet på ulike tunglast nettsteder. Jeg bruker Firefox som nettleser og lynrask på hver side jeg besøker. Så jeg anbefaler Firefox.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.