ASRock gir meget god service

Torsdag 21 juni 2018

I 2013 bygde jeg en gamer PC til min venn Håvard.  Han døde for et par år siden og jeg overtok PC’en. For to dager siden så oppgraderte jeg BIOS systemet til en beta utgave og dette gjør man på eget ansvar. Fabrikanten skriver på hjemmesiden at det er på eget ansvar.

Det er ca. fem år siden. Men jeg skrev en epost til fabrikanten i dag tidlig og skrev at Pc’en ikke virket med beta BIOS’en. Jeg fikk hurtig svar! og det ble beskrevet hvordan jeg kunne tilbakestille BIOS’en. Det virket ikke og jeg skrev at uansett hva jeg gjorde, ville PC’en ikke starte.

Jeg skrev så at det eneste jeg kunne gjøre var å kjøpe ett nytt hovedkort. Da fikk jeg ett enda hurtigere svar! De skrev at jeg kunne oppgi adressen min, så skulle de sende en ny BIOS med valgfri versjon! Det kommer i posten om 3 til 4 dager.

Jeg fikk sjokk over responsen og servicekvaliteten. Hovedkortet var utgått på dato og garantien var på to år fra kjøpsdato. Fabrikanten heter ASRock og har Europa service kontoret sitt i Nederland.

Jeg kommer til å kjøpe ASRock i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *